Ny tränare till U15 i vinter - Gustavo Garcia

01.12.2020

Efter en bra säsong 2020, trots Corona och Covid, så vill Maniacs fortsätta att satsa på sitt U15 och U17 lag (födda 2004-2007). 

Med många nya och gamla spelare inför 2021 känner vi därför att vi behöver förstärka teknik och rörelseträningen med en riktig bra tränare. Valet föll på Gustavo Garcia som bland annat spelat QB i mexikanska landslaget och idag driver sitt eget företag, QB factory. 

Vi kommer att hyra in honom 2021 för att utbilda våra spelare och ledare i amerikansk fotboll samt att köra våra mer avancerade teoripass och teknikträningar. Han kommer också ha huvudansvaret för vår nya satsning - Micro camps.

Vi hoppas att samarbetet med Gustavo Garcia kommer att bli så lovande som det sett ut i november. Våra ungdomar har redan utvecklats enormt på den här korta tiden. 

I övrigt fortsätter träningen på tisdagar och torsdagar med smidighetsträning och grundläggande fysträning. Gustavo kommer främst köra lördagsträningarna nu i vinter när vi har möjlighet att träna med boll. 

Pga Corona måste tyvärr alla födda 2004 eller tidigare vila från träningen, men vi håller på att ta fram ett träningskoncept för er att träna hemma.