BROMMA - DÄR VI BÖRJADE

Bromma, Beckomberga, Blackeberg... och fler

Bromma är vår huvudsakliga träningsplats. Vi håller till framförallt på Blackeberg BP och Maniacs IP, Spångavägen 138. På vintrarna är vi bl.a i Beckombergahallen. 

Till Blackeberg BP är det lättast att ta tunnelbana. Det gör att många av de som tränar på Blackeberg kommer från allt från Alvik till Hässelby Gård. 

När det gäller Maniacs IP så tar du dig dit via Buss. Antingen 113 eller 117 och kliver av vid Bällstavägen/Spångavägen korsningen. Det gör att det är enkelt att ta sig dit från Sundbyberg, Brommaplan och Spånga station. Bussen tar bara några minuter. Sedan är det nära för de som bor i Norra Ängby, Beckomberga, Bälsta, Eneby och Bromma Kyrka. De flesta av våra barn och ungdomar går eller cyklar till träningen. 

På Maniacs IP har "vi" också en mycket populära restaurang, Bromma Bistro, där många familjer väljer att äta eller fika efter träningen. Mysigare träning än så här blir det inte.

Vi hoppas att på sikt kunna öppna träningar även i Nockebyhov, Olovslund, Ulvsunda, Alvik, Spånga, Bromsten, Hässelby, Kälvesta, Järfälla, Sundbyberg och Bällsta, men vi saknar för närvarande tillräckligt med tränare och resurser.