Maniacs Nyheter

Nyheter

 

Maniacs är med i "månadens" nummer på KP, Kamratposten, på mittuppslaget. Bakom idolbilden av Patrick Mahomes, QB i Kansas Chiefs som vann Super Bowl i år.

Träningarna fortsätter på Blackeberg BP och vi tar emot nya som vill börja träna. Samtliga lag tränar på Blackeberg på Onsdagar och Söndagar. Sedan fyller vi på med fler träningar, bl.a på Bergshamra.

Coronaläget

18.04.2020

Vi fortsätter träna som tidigare tills FHM säger annorlunda. Även om vi ändrar tyngdpunkten på träningen lite och har mycket mindre tackling mot varandra än vanligt. De yngre har tagit av sig hjälm och axelskydd för att minska kontakten. Vi har dragit ned på nyrekryteringen för att hålla vår grupp så intakt som möjligt.

5-1 i matcher, 172-32 i poängskillnad, 3 nya spelare som spelade sina första matcher och väldigt lyckliga spelare och stolta tränare som haft en fantastiskt helg.

Första säsongen är nu avslutade för våra lag i U13 och U11 med de traditionella turneringarna HP cup och STAFF cup i helgen.

I helgen gjorde Maniacs sina första matcher i amerikansk fotboll. Matcherna gick borta mot Täby Flyers och både våra U11 och U13 lag. Lagen spelade samtidigt vilket var lite förvirrande för oss coacher, men allt gick bra ändå tack vare hjälp från Solna chiefs.